Elatukku

AboutWe strengthen organizations

Miksi valita meidät?

Elatukku on Lähi-idän elintarvikkeiden suurin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Olemme tunnettujen tuotemerkkien jakelija; Burcu, Meysu, Duru Bakliyat, Ulker, Chtoura garden ja monet muut tuotemerkit. Lisäksi tuomme tuotteita suoraan yli 25 eri maasta. Tämä varmistaa sen, että meillä on laaja valikoima, jossa on yli 6000 laadukasta tuotetta parhaan hinnan
takuulla. Elatukusta löytyy myös tuoreita hedelmiä sekä laaja valikoima tuore sekä pakaste liha- ja kalatuotteita.

image

Näkemyksemme

Asiakkaat
Asiakas on meille ensisijainen asia. He ovat linkki tuotteidemme ja kuluttajien välillä. Tavoitteenamme on aina rakentaa kestäviä, luotettavia ja arvokkaita suhteita asiakkaidemme kanssa.

Jakelu
Tuotteemme kulkevat usein pitkän matkan tavarantoimittajilta asiakkaillemme. Teemme yhteistyötä erikoistuneiden jakelupartnerien kanssa takaaksemme sujuvan prosessin ja varmistaaksemme luotettavan toimituksen.

Laatu
HACCP-tiimimme (riskianalyysi ja kriittiset hallintapisteet) ylläpitää ennaltaehkäisevää valvontajärjestelmää. Tuotteemme ovat satunnaisesti testattu riippumattomissa laboratorioissa. Takaamme laadun ja hygienian, ja siten tuotteemme noudattavat eurooppalaisia määräyksiä.

Kokemus
Elatukku perustettiin vuonna 2009. Olemme olleet vuosia yksi tärkeimmistä eurooppalaisista johtavista yrityksistä turkkilaisten ja Välimeren tuotteiden maahantuonnin alalla. Lokakuusta 2015 lähtien olemme olleet nykyisessä sijainnissamme. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa ja kehittää palveluitamme.

image

Expert peoples

At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium.

image

Big experience

At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium.

image

Committed to quality

At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium.

image

You can find here literally everything! Great choice of meat, vegetables, spices and many more

Viktoria L
image

The widest selection of legumes: lentils, beans, chickpeas etc. Good fresh vegetables and fruits. I recommend watermelons they sell during summer/autumn. They also have a section with cosmetics, where you can find natural olive oil soap.
Friendly staff. Greeting to a helpful Turkish employee who serves baklava and other Turkish sweets. We had a pleasant experience buying sweets today.
Generally recommend visiting this shop, finding new ingredients and trying cooking new dishes from Middle Eastern and Asian cuisine.

Maria Averina
image

Upea uusi market. Ihanan leveät ja ratas-ystävälliset käytävät. Voisi olla laajempi valikoima kun tilaa on. Palvelu ihan ok, voisi olla ystävällisempikin.

Nina B
image

Hyvä valikoima laadukkaita ja suomalaisittain erikoisia tuotteita edulliseen hintaan. Erittäin ystävällinen palvelu.

jukka christersson
image

Ihan huippukauppa. Halvat hinnat ja vaikka mitä ruoka-aineita. Hyvää ja halpaa fetaa.

Jussi Kekkonen