- Pähkinät
- Siemenet
- Kuivatut hedelmät
- Makeiset
- Keksit
- Sipsit
- Suklaat
- Purukumit
- Turkish Delight & Halvat
- Baklavat
- Leivonta ja jälkiruoka-aineet
- Hedelmä- ja vihannessäilykkeet
- Kala- ja äyriäissäilykkeet
- Liha- ja kanasäilykkeet
- Valmisruoat ja taikinat
- Öljyt, gheet ja etikat
- Kastikkeet
- Riisit
- Kuivatut linssit, pavut, ja palkokasvit
- Mausteet
- Hunajat, tahinit, siirapit, ja hillot
- Leivät
- Kakut ja pullat
- Maailman maut
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Jaa tuote
Anjoman PREMIUM Super Kernal Basmati Rice / Pitkäjyväinen basmatiriisi 5kg



Ainesosat: pitkäjyväinen riisi.
Ingredienser: långkornigt ris.
Keitto- ohje: Liota riisiä vedessä ja suolassa noin 60 min. Huuhtele riisi1-2 kerta kylmällä vedellä. Kiehauta vesi kattilassaja lisää riisi. Anna sen kiehua hiljalleen 10-15 min. Valuta riisi ja kaada kattilan hieman öljyä. Palauta riisi kattilaan. Kääri kattilan kansi puhtaaseen liinaan ja höyrytä riisiä 20-2 min.Tillagningsinstruktioner: Blötlägg riset i vatten och salt i ca 60 minuter. Skölj riset 1-2 gånger med kallt vatten. Koka upp vatten i en kastrull och tillsätt ris. Låt det puttra försiktigt i 10-15 minuter. Häll av riset och häll lite olja i pannan. Lägg tillbaka riset i grytan. Slå in locket på grytan i en ren trasa och ångkoka riset i 20-25 minuter.
Pidä kuivassa paikassa. Förvara på en torr plats.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1552kJ/371kcal, Rasva/Fett 1 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 82 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Proteiini/Protein 7 g, Suola/Salt 0 g
Valmistusmaa: India/Tillverkningsland: Indien
Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi
Ingredienser: långkornigt ris.
Keitto- ohje: Liota riisiä vedessä ja suolassa noin 60 min. Huuhtele riisi1-2 kerta kylmällä vedellä. Kiehauta vesi kattilassaja lisää riisi. Anna sen kiehua hiljalleen 10-15 min. Valuta riisi ja kaada kattilan hieman öljyä. Palauta riisi kattilaan. Kääri kattilan kansi puhtaaseen liinaan ja höyrytä riisiä 20-2 min.Tillagningsinstruktioner: Blötlägg riset i vatten och salt i ca 60 minuter. Skölj riset 1-2 gånger med kallt vatten. Koka upp vatten i en kastrull och tillsätt ris. Låt det puttra försiktigt i 10-15 minuter. Häll av riset och häll lite olja i pannan. Lägg tillbaka riset i grytan. Slå in locket på grytan i en ren trasa och ångkoka riset i 20-25 minuter.
Pidä kuivassa paikassa. Förvara på en torr plats.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1552kJ/371kcal, Rasva/Fett 1 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 82 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Proteiini/Protein 7 g, Suola/Salt 0 g
Valmistusmaa: India/Tillverkningsland: Indien
Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi