- Pähkinät
- Siemenet
- Kuivatut hedelmät
- Makeiset
- Keksit
- Sipsit
- Suklaat
- Purukumit
- Turkish Delight & Halvat
- Baklavat
- Leivonta ja jälkiruoka-aineet
- Hedelmä- ja vihannessäilykkeet
- Kala- ja äyriäissäilykkeet
- Liha- ja kanasäilykkeet
- Valmisruoat ja taikinat
- Öljyt, gheet ja etikat
- Kastikkeet
- Riisit
- Kuivatut linssit, pavut, ja palkokasvit
- Mausteet
- Hunajat, tahinit, siirapit, ja hillot
- Leivät
- Kakut ja pullat
- Maailman maut
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Jaa tuote
Duru Frekeeh / Paahdettu Vihreä vehnä 1Kg (409)



Ainesosat: VEHNÄ. Ingredienser: VETE
Ravintoarvo/ Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1453 kJ/ 344 kcal, Rasva/Fett 3,2 g, josta tyydyttynyttä/varav mättat fett 0,6 g, Hiilihydraatit/Kolhydrat 62,8 g, josta sokereita/varav sockerarter 6,2 g, Ravintokuitu/Fiber 6,2 g, Proteiini/Protein 9,9 g, Suola/Salt 0,2 g
Parasta ennen/ bäst före: katso pakkaus/se förpackning
Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Suojaa suoralta auringonvalolta.
Förvara på en sval och torr plats. Utsätt inte produkten för direkt solljus.
Valmistus:
2,5 dl vehnänjyviä
2,5 dl karkeaa bulguria
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
2 tl suolaa
10 dl vettä
Laita oliiviöljy ja voi matalaan pannuun. Kun voi sulaa, lisää paahdettu vihreä vehnä ja bulgur, sekoita ja paista 2-3 minuuttia. Lisää vesi ja suola. Peitä kannella ja keitä 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Anna tekeytyä 15 minuuttia ja tarjoile.
Tillagning:
2,5 dl vetekorn
2,5 dl grovt bulgur
2 msk olivolja
2 msk smör
2 tsk salt
10 dl vatten
Lägg olivolja och smör i en stekpanna. När smöret har smält, tillsätt det rostade gröna vetet, rör om och stek i 2-3 minuter. Tillsätt vatten och salt. Täck med lock och koka i 20 minuter på låg värme. Låt stå i 15 minuter och servera.
Valmistettu Turkissa/Tillverkad i Turkiet
Maahantuoja/ Importör: Cemet Oy / Elatukku , Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa
Nettopaino/ Nettovikt: 1000g
Ravintoarvo/ Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1453 kJ/ 344 kcal, Rasva/Fett 3,2 g, josta tyydyttynyttä/varav mättat fett 0,6 g, Hiilihydraatit/Kolhydrat 62,8 g, josta sokereita/varav sockerarter 6,2 g, Ravintokuitu/Fiber 6,2 g, Proteiini/Protein 9,9 g, Suola/Salt 0,2 g
Parasta ennen/ bäst före: katso pakkaus/se förpackning
Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Suojaa suoralta auringonvalolta.
Förvara på en sval och torr plats. Utsätt inte produkten för direkt solljus.
Valmistus:
2,5 dl vehnänjyviä
2,5 dl karkeaa bulguria
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
2 tl suolaa
10 dl vettä
Laita oliiviöljy ja voi matalaan pannuun. Kun voi sulaa, lisää paahdettu vihreä vehnä ja bulgur, sekoita ja paista 2-3 minuuttia. Lisää vesi ja suola. Peitä kannella ja keitä 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Anna tekeytyä 15 minuuttia ja tarjoile.
Tillagning:
2,5 dl vetekorn
2,5 dl grovt bulgur
2 msk olivolja
2 msk smör
2 tsk salt
10 dl vatten
Lägg olivolja och smör i en stekpanna. När smöret har smält, tillsätt det rostade gröna vetet, rör om och stek i 2-3 minuter. Tillsätt vatten och salt. Täck med lock och koka i 20 minuter på låg värme. Låt stå i 15 minuter och servera.
Valmistettu Turkissa/Tillverkad i Turkiet
Maahantuoja/ Importör: Cemet Oy / Elatukku , Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa
Nettopaino/ Nettovikt: 1000g
