- Pähkinät
- Siemenet
- Kuivatut hedelmät
- Makeiset
- Keksit
- Sipsit
- Suklaat
- Purukumit
- Turkish Delight & Halvat
- Baklavat
- Leivonta ja jälkiruoka-aineet
- Hedelmä- ja vihannessäilykkeet
- Kala- ja äyriäissäilykkeet
- Liha- ja kanasäilykkeet
- Valmisruoat ja taikinat
- Öljyt, gheet ja etikat
- Kastikkeet
- Riisit
- Kuivatut linssit, pavut, ja palkokasvit
- Mausteet
- Hunajat, tahinit, siirapit, ja hillot
- Leivät
- Kakut ja pullat
- Maailman maut
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Jaa tuote
Leonka Suluguni Cheese Juusto 400g



Leonka Suluguni -juusto on Georgian perinteisestä juustokulttuurista inspiroitunut, joustavan rakenteen ja kevyen suolaisen maun omaava suolaliemijuusto. Pastöroidusta lehmänmaidosta valmistettu juusto tarjoaa ainutlaatuisen kerroksellisen rakenteen ja lempeän maitohappaman aromin, joka tekee siitä erinomaisen lisän sekä lämpimiin että kylmiin ruokiin.
Käyttöehdotus:
Leonka Suluguni voidaan viipaloida ja paistaa nopeasti pannulla tai grillissä, jolloin se saa kauniin kullanruskean pinnan ja pehmeän, venyvän rakenteen. Kylmänä tarjoiltuna juusto säilyttää alkuperäisen makunsa, kun se tarjoillaan viipaleina oliiviöljyn ja tuoreiden yrttien kera. Sopii mainiosti aamiaisille, salaatteihin, hatsapuriin tai lämpimiin voileipiin.
Säilytysohje:
Säilytä jääkaapissa +2°C–+6°C:ssa. Avattu pakkaus tulee säilyttää suolaliemessä ja käyttää muutaman päivän kuluessa.
Käyttöehdotus:
Leonka Suluguni voidaan viipaloida ja paistaa nopeasti pannulla tai grillissä, jolloin se saa kauniin kullanruskean pinnan ja pehmeän, venyvän rakenteen. Kylmänä tarjoiltuna juusto säilyttää alkuperäisen makunsa, kun se tarjoillaan viipaleina oliiviöljyn ja tuoreiden yrttien kera. Sopii mainiosti aamiaisille, salaatteihin, hatsapuriin tai lämpimiin voileipiin.
Säilytysohje:
Säilytä jääkaapissa +2°C–+6°C:ssa. Avattu pakkaus tulee säilyttää suolaliemessä ja käyttää muutaman päivän kuluessa.