Mehran Fish Biryani Masala Mausteseos 100g

Mehran Fish Biryani Masala Mausteseos 100g - Maustesekoitukset - 8237 - 1
Mehran Fish Biryani Masala Mausteseos 100g - Maustesekoitukset - 8237 - 1
  • EAN: 633152021977
  • Tuotekoodi: ELA9842
Myyntierä: 1 pkt = 6 kpl (0,00 € / pkt)
Ainesosat: Suola, punainen chili, kumina, kurkuma, valkosipuli, carom, kaneli, iso kardemumma, korianteri, sinappi, inkivääri, happo (sitruunahappo), sarviapila, kumina, neilikka, mustapippuri, laakerinlehdet, keinotekoinen biryani-aromi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mangojauhe, fenne.
Ingredienser: Salt, röd chili, spiskummin, gurkmeja, vitlök, carom, kanel, kardemumma, koriander, senap, ingefära, syra (citronsyra), bockhornsklöver, spiskummin, kryddnejlika, svartpeppar, lagerblad, artificiell biryani-smak, antiklumpningsmedel (kiseldioxid), mangopulver, fänkål.
Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.

Ruoanlaittovaiheet: Marinoi 2 rkl sitruunamehua, 1 tl Mehran Ginger & Garlic Pastea ja 1 rkl Mehran Fish Biryani Masalaa 30 minuuttia. Kuumenna öljy, paista sipulia kullanruskeiksi. Ota puolet sipulista puoli kupillista öljyä ja laita sivuun. Lisää jäljellä olevaan öljyyn ja sipuliin Mehran Ginger&Garlic Paste, Mehran Fish Biryani Masala, tomaatit ja paista 5 minuuttia, lisää sitten jogurtti. Keitä kunnes kastike paksuuntuu, lisää sitten marinoitu ja keitä 6-7 minuuttia. Lisää vihreä chili ja poista. Lisää isoon pannuun 1 rkl öljyä, paista soijanlehteä minuutti ja lisää sitten 9-10 lasillista vettä ja 2 rkl täyttä suolaa, keitä, kunnes yli puolet riisistä on kypsää, poista lämmöltä ja siivilöi vesi. Levitä nyt valmistettu masala riisin päälle kahteen kerrokseen ja päälle levitä paistettu sipuli, jäljellä oleva sitruunamehu ja tuore korianteri. Peitä ja keitä korkealla lämmöllä 3 minuuttia, alenna sitten lämpöä ja keitä 15 minuuttia. Kun riisi on valmis, sekoita ja tarjoa.
Tillagningssteg: Marinera 2 msk citronsaft, 1 tsk Mehran Ginger & Garlic Paste och 1 msk Mehran Fish Biryani Masala i 30 minuter. Hetta upp oljan, fräs löken tills den är gyllenbrun. Ta hälften av löken i en halv kopp olja och ställ åt sidan. Tillsätt Mehran Ginger & Garlic Paste, Mehran Fish Biryani Masala, tomater till den återstående oljan och löken och fräs i 5 minuter, tillsätt sedan yoghurten. Koka tills såsen tjocknar, tillsätt sedan det marinerade köttet och koka i 6-7 minuter. Tillsätt den gröna chilin och ta bort. Tillsätt 1 matsked olja i en stor panna, stek sojabladen i en minut, tillsätt sedan 9-10 glas vatten och 2 matskedar fullt salt, koka tills mer än hälften av riset är kokt, ta bort från värmen och sila av vattnet. Bred nu den beredda masalan över riset i två lager och toppa med

Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1308 kJ/313 kcal, Rasva/Fett 8 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 43 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Proteiini/Protein 9 g, Suola/Salt 35 g

Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan

Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi