- Pähkinät
- Siemenet
- Kuivatut hedelmät
- Makeiset
- Keksit
- Sipsit
- Suklaat
- Purukumit
- Turkish Delight & Halvat
- Baklavat
- Leivonta ja jälkiruoka-aineet
- Hedelmä- ja vihannessäilykkeet
- Kala- ja äyriäissäilykkeet
- Liha- ja kanasäilykkeet
- Valmisruoat ja taikinat
- Öljyt, gheet ja etikat
- Kastikkeet
- Riisit
- Kuivatut linssit, pavut, ja palkokasvit
- Mausteet
- Hunajat, tahinit, siirapit, ja hillot
- Leivät
- Kakut ja pullat
- Maailman maut
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Jaa tuote
Mehran Hyderabadi Biryani Masala Mausteseos 100g



Ainesosat: Suola, punainen chili, valkosipuli, inkivääri, vihreä kardemumma, kumina, kumina, musta kardemumma, mustapippuri, kaneli, happo (sitruunahappo), kurkuma, neilikka, keinotekoinen sahrami-aromi, keinotekoinen mäntyaromi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi) , laakerinlehtiä, korianteria.
Ingredienser: Salt, röd chili, vitlök, ingefära, grön kardemumma, spiskummin, kummin, svart kardemumma, svartpeppar, kanel, syra (citronsyra), gurkmeja, kryddnejlika, konstgjord saffransarom, konstgjord tallsmak, antiklumpningsmedel (kiseldioxid), lagerblad, koriander.
Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.
Ruoanlaittovaiheet: Kuumenna öljy/ghi, paista sipulit kullanruskeiksi, ota sipuli pois ja murskaa puolet osasta ja laita loput sivuun. Hienoksi leikattu vihreä korianteri, minttu ja vihreä chili. Pysy sivussa. Marinoi naudanliha/lammas/kana 1/2 kupilla öljyä/gheetä, Mehran Hyderabadi Biryani Masalaa, jogurttia, murskattua sipulia, puolikkaaksi pilkottua vihreää masalaa, 2 rkl sitruunamehua, Mehran Ginger&Garlic Paste ja pidä 2 tuntia. (Jos käytät naudan- tai lampaanlihaa, lisää 2 rkl papaijatahnaa). Paista lihaa 10-15 minuuttia. Keitä erillisessä kattilassa liotettu Mehran Basmati -riisi 14 kupissa vettä ja 21/2 rkl suolaa ja keitä puolivalmis, siivilöi ja pidä sivuun.
Levitä nyt valmistettu masala riisin päälle kahteen kerrokseen ja päälle levitä paistettu sipuli, minttu ja korianteri. Peitä ja keitä korkealla lämmöllä 3 minuuttia, alenna sitten lämpöä ja keitä 15 minuuttia. Kun riisi on valmis, sekoita ja tarjoa.
Tillagningssteg: Hetta upp olja/ghee, stek löken gyllenbrun, ta ut löken och krossa hälften av delen och håll resten åt sidan. Finhackad grön koriander, mynta och grön chili. Håll dig borta. Marinera nötköttet/lammet/kycklingen med 1/2 dl olja/ghee, Mehran Hyderabadi Biryani Masala, yoghurt, krossad lök, halvhackad grön masala, 2 msk citronsaft, Mehran Ginger & Garlic Paste och håll i 2 timmar. (Om du använder nötkött eller lamm, tillsätt 2 matskedar papayapasta). Stek köttet i 10-15 minuter. Koka det blötlagda Mehran Basmati-riset i en separat gryta i 14 koppar vatten och 21/2 matskedar salt tills det är halvkokt, sila och håll åt sidan.
Bred nu den beredda masalan över riset i två lager och toppa med stekt lök, mynta och koriander. Täck över och koka på hög värme i 3 minuter, sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter. När riset är klart, rör om och servera.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1046 kJ/250 kcal, Rasva/Fett 6 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 30 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Proteiini/Protein 8 g, Suola/Salt 35 g
Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan
Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi
Ingredienser: Salt, röd chili, vitlök, ingefära, grön kardemumma, spiskummin, kummin, svart kardemumma, svartpeppar, kanel, syra (citronsyra), gurkmeja, kryddnejlika, konstgjord saffransarom, konstgjord tallsmak, antiklumpningsmedel (kiseldioxid), lagerblad, koriander.
Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.
Ruoanlaittovaiheet: Kuumenna öljy/ghi, paista sipulit kullanruskeiksi, ota sipuli pois ja murskaa puolet osasta ja laita loput sivuun. Hienoksi leikattu vihreä korianteri, minttu ja vihreä chili. Pysy sivussa. Marinoi naudanliha/lammas/kana 1/2 kupilla öljyä/gheetä, Mehran Hyderabadi Biryani Masalaa, jogurttia, murskattua sipulia, puolikkaaksi pilkottua vihreää masalaa, 2 rkl sitruunamehua, Mehran Ginger&Garlic Paste ja pidä 2 tuntia. (Jos käytät naudan- tai lampaanlihaa, lisää 2 rkl papaijatahnaa). Paista lihaa 10-15 minuuttia. Keitä erillisessä kattilassa liotettu Mehran Basmati -riisi 14 kupissa vettä ja 21/2 rkl suolaa ja keitä puolivalmis, siivilöi ja pidä sivuun.
Levitä nyt valmistettu masala riisin päälle kahteen kerrokseen ja päälle levitä paistettu sipuli, minttu ja korianteri. Peitä ja keitä korkealla lämmöllä 3 minuuttia, alenna sitten lämpöä ja keitä 15 minuuttia. Kun riisi on valmis, sekoita ja tarjoa.
Tillagningssteg: Hetta upp olja/ghee, stek löken gyllenbrun, ta ut löken och krossa hälften av delen och håll resten åt sidan. Finhackad grön koriander, mynta och grön chili. Håll dig borta. Marinera nötköttet/lammet/kycklingen med 1/2 dl olja/ghee, Mehran Hyderabadi Biryani Masala, yoghurt, krossad lök, halvhackad grön masala, 2 msk citronsaft, Mehran Ginger & Garlic Paste och håll i 2 timmar. (Om du använder nötkött eller lamm, tillsätt 2 matskedar papayapasta). Stek köttet i 10-15 minuter. Koka det blötlagda Mehran Basmati-riset i en separat gryta i 14 koppar vatten och 21/2 matskedar salt tills det är halvkokt, sila och håll åt sidan.
Bred nu den beredda masalan över riset i två lager och toppa med stekt lök, mynta och koriander. Täck över och koka på hög värme i 3 minuter, sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter. När riset är klart, rör om och servera.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1046 kJ/250 kcal, Rasva/Fett 6 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 30 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Proteiini/Protein 8 g, Suola/Salt 35 g
Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan
Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi