- Pähkinät
- Siemenet
- Kuivatut hedelmät
- Makeiset
- Keksit
- Sipsit
- Suklaat
- Purukumit
- Turkish Delight & Halvat
- Baklavat
- Leivonta ja jälkiruoka-aineet
- Hedelmä- ja vihannessäilykkeet
- Kala- ja äyriäissäilykkeet
- Liha- ja kanasäilykkeet
- Valmisruoat ja taikinat
- Öljyt, gheet ja etikat
- Kastikkeet
- Riisit
- Kuivatut linssit, pavut, ja palkokasvit
- Mausteet
- Hunajat, tahinit, siirapit, ja hillot
- Leivät
- Kakut ja pullat
- Maailman maut
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Jaa tuote
Mehran Nihari Masala Mausteseos 120g



Ainesosat: Punainen chili, suola, fenkoli, inkivääri, paprika, kumina, neilikka, korianteri, mustapippuri, kardemumma, valkosipuli, kumina, happo (sitruunahappo), kaneli, kurkuma, laakerinlehdet.
Ingredienser: Röd chili, salt, fänkål, ingefära, paprika, spiskummin, kryddnejlika, koriander, svartpeppar, kardemumma, vitlök, spiskummin, syra (citronsyra), kanel, gurkmeja, lagerblad.
Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.
Ruoanlaittovaiheet: Ota 1rkl Mehran Nihari Masalaa. Kuumenna isossa pannussa 3/4 kupillista öljyä/gheetä, lisää Mehran Ginger&Garlic Paste ja paista 1 minuutti. Lisää sitten naudanliha/lammas/kana, luuydin/nystyrit ja paista 1-2 minuuttia. Lisää Mehran Nihari Masala ja paista koko ajan keskilämmöllä 2-3 minuuttia. Lisää 9-10 lasillista vettä, peitä ja keitä miedolla lämmöllä (naudanlihalla 2-3 tuntia, lampaanlihalla 2-3 tuntia ja kanalla 3-4 lasillista vettä ja keitä 25-30 minuuttia), kunnes liha on kypsää. Liuota kevyesti paahdettua vehnää 1 ½ kupilliseen vettä. Lisää tarpeen mukaan nihari-kastikkeeseen, sekoita jatkuvasti. Peitä ja keitä keskilämmöllä 25-30 minuuttia. Paista sipulia jäljellä olevassa öljyssä/ghehessä, kunnes se muuttuu vaalean kullanruskeaksi, lisää siihen vihreää chiliä, vihreää korianteria, inkiväärijuliennea ja 1 rkl Mehran Nihari Masalaa ja sekoita hyvin. Lisää nihari ja keitä 5-10 minuuttia. *Parhaan tuloksen saat valmistamalla jauhetta 1 tähtianiksesta, isosta kardemummasta, 3-4 neilikkaa ja 1 pitkä paprika ja ripottele päälle nihari.Tillagningssteg: Ta 1 msk Mehran Nihari Masala. Hetta upp 3/4 kopp olja/ghee i en stor panna, tillsätt Mehra Ginger&Garlic Paste och stek i 1 minut. Tillsätt sedan nötköttet/lammet/kycklingen, benmärgen/klumparna och stek i 1-2 minuter. Tillsätt Mehran Nihari Masala och stek kontinuerligt på medelvärme i 2-3 minuter. Tillsätt 9-10 glas vatten, täck över och koka på låg värme (för nötkött 2-3 timmar, för lamm 2-3 timmar och för kyckling 3-4 glas vatten och koka i 25-30 minuter) tills köttet är genomstekt. Lös upp det lätt rostade vetet i 1 ½ koppar vatten. Tillsätt niharisåsen efter behov, rör hela tiden. Täck över och koka på medelvärme i 25-30 minuter. Fräs löken i resterande olja/ghee tills den blir ljust gyllenbrun, tillsätt grön chili, grön koriander, ingefära julienne och 1 msk Mehran Nihari Masala och blanda väl. Tillsätt nihari och koka i 5-10 minuter. *För bästa resultat, gör ett pulver av 1 stjärnanis, en stor kardemumma, 3-4 kryddnejlika och 1 lång paprika och strö ovanpå niharin.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1099 kJ/262 kcal, Rasva/Fett 5 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 47 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Ravintokuitu/Fiber 1 g, Proteiini/Protein 7 g, Suola/Salt 34 g
Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan
Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi
Ingredienser: Röd chili, salt, fänkål, ingefära, paprika, spiskummin, kryddnejlika, koriander, svartpeppar, kardemumma, vitlök, spiskummin, syra (citronsyra), kanel, gurkmeja, lagerblad.
Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.
Ruoanlaittovaiheet: Ota 1rkl Mehran Nihari Masalaa. Kuumenna isossa pannussa 3/4 kupillista öljyä/gheetä, lisää Mehran Ginger&Garlic Paste ja paista 1 minuutti. Lisää sitten naudanliha/lammas/kana, luuydin/nystyrit ja paista 1-2 minuuttia. Lisää Mehran Nihari Masala ja paista koko ajan keskilämmöllä 2-3 minuuttia. Lisää 9-10 lasillista vettä, peitä ja keitä miedolla lämmöllä (naudanlihalla 2-3 tuntia, lampaanlihalla 2-3 tuntia ja kanalla 3-4 lasillista vettä ja keitä 25-30 minuuttia), kunnes liha on kypsää. Liuota kevyesti paahdettua vehnää 1 ½ kupilliseen vettä. Lisää tarpeen mukaan nihari-kastikkeeseen, sekoita jatkuvasti. Peitä ja keitä keskilämmöllä 25-30 minuuttia. Paista sipulia jäljellä olevassa öljyssä/ghehessä, kunnes se muuttuu vaalean kullanruskeaksi, lisää siihen vihreää chiliä, vihreää korianteria, inkiväärijuliennea ja 1 rkl Mehran Nihari Masalaa ja sekoita hyvin. Lisää nihari ja keitä 5-10 minuuttia. *Parhaan tuloksen saat valmistamalla jauhetta 1 tähtianiksesta, isosta kardemummasta, 3-4 neilikkaa ja 1 pitkä paprika ja ripottele päälle nihari.Tillagningssteg: Ta 1 msk Mehran Nihari Masala. Hetta upp 3/4 kopp olja/ghee i en stor panna, tillsätt Mehra Ginger&Garlic Paste och stek i 1 minut. Tillsätt sedan nötköttet/lammet/kycklingen, benmärgen/klumparna och stek i 1-2 minuter. Tillsätt Mehran Nihari Masala och stek kontinuerligt på medelvärme i 2-3 minuter. Tillsätt 9-10 glas vatten, täck över och koka på låg värme (för nötkött 2-3 timmar, för lamm 2-3 timmar och för kyckling 3-4 glas vatten och koka i 25-30 minuter) tills köttet är genomstekt. Lös upp det lätt rostade vetet i 1 ½ koppar vatten. Tillsätt niharisåsen efter behov, rör hela tiden. Täck över och koka på medelvärme i 25-30 minuter. Fräs löken i resterande olja/ghee tills den blir ljust gyllenbrun, tillsätt grön chili, grön koriander, ingefära julienne och 1 msk Mehran Nihari Masala och blanda väl. Tillsätt nihari och koka i 5-10 minuter. *För bästa resultat, gör ett pulver av 1 stjärnanis, en stor kardemumma, 3-4 kryddnejlika och 1 lång paprika och strö ovanpå niharin.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 1099 kJ/262 kcal, Rasva/Fett 5 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 47 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Ravintokuitu/Fiber 1 g, Proteiini/Protein 7 g, Suola/Salt 34 g
Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan
Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi