Mehran Pullao Biryani Masala Mausteseos 100g

Mehran Pullao Biryani Masala Mausteseos 100g - Maustesekoitukset - 8236 - 1
Mehran Pullao Biryani Masala Mausteseos 100g - Maustesekoitukset - 8236 - 1
  • EAN: 633152009296
  • Tuotekoodi: ELA9841
Myyntierä: 1 pkt = 6 kpl (0,00 € / pkt)
Ainesosat: Suola, punainen chili, sokeri, inkivääri, valkosipuli, neilikka, kaneli, kumina, mustapippuri, iso kardemumma, happo (sitruunahappo), korianteri, kumina, vihreä kardemumma, fenkoli, sipuli, kurkuma, keinotekoinen biryani-aromi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
Ingredienser: Salt, röd chili, socker, ingefära, vitlök, kryddnejlika, kanel, spiskummin, svartpeppar, stor kardemumma, syra (citronsyra), koriander, spiskummin, grön kardemumma, fänkål, lök, gurkmeja, artificiell biryani-smak, antiklumpningsmedel (kiseldioxid).

Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.

Ruoanlaittovaiheet: Sekoita kulhossa jogurtti, Mehran Ginger&Garlic Paste, Mehran Pullao Biryani Masala. Lisää liha, kääntele se peittoon ja jätä 5 minuutiksi. Kuumenna öljy ja paista sipulia kullanruskeiksi ja ota sitten pois 2 rkl sipulia. Murskaa ja pidä sivuun. Lisää samassa öljyssä ja paistetussa sipulissa liha ja paista hyvin 5-7 minuuttia. Lisää 1-2 lasillista vettä ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää (kana 1-2 lasillista, naudanliha 3-4 lasillista). Poista, kun 1 kuppi lientä on jäljellä. Lisää erilliseen pannuun 10-12 lasillista vettä, 2 ½ rkl suolaa ja keitetään. Lisää sitten liotettu riisi, kun yli puolet riisistä on kypsää, poista lämmöltä ja siivilöi vesi. Levitä valmis Masala riisin päälle kahteen kerrokseen ja levitä päälle ruskeat sipulit. Peitä ja keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Kun riisi on kypsää, sekoita ja tarjoile.
Tillagningssteg: Blanda yoghurt, Mehran Ginger & Garlic Paste, Mehran Pullao Biryani Masala i en skål. Lägg i köttet, täck över och låt stå i 5 minuter. Hetta upp oljan och fräs löken tills den är gyllenbrun, ta sedan bort 2 matskedar av löken. Krossa och håll åt sidan. I samma olja och stekt lök, lägg i köttet och stek väl i 5-7 minuter. Tillsätt 1-2 glas vatten och koka på svag värme tills köttet är genomstekt (kyckling 1-2 glas, nötkött 3-4 glas). Ta bort när 1 kopp buljong återstår. I en separat kastrull, tillsätt 10-12 glas vatten, 2 ½ matskedar salt och låt koka upp. Tillsätt sedan det blötlagda riset, när mer än hälften av riset är kokt, ta bort från värmen och sila av vattnet. Fördela den förberedda Masalaen över riset i två lager och strö över den bruna löken. Täck över och koka på låg värme i 15 minuter. När riset är kokt, rör om och servera.

Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 887 kJ/212 kcal, Rasva/Fett 5 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 42 g, josta sokereita/varav sockerarter 2 g, Proteiini/Protein 7 g, Suola/Salt 41 g

Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan

Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi