Mehran Yakhini Pullao Masala Mausteseos 100g

Mehran Yakhini Pullao Masala Mausteseos 100g - Maustesekoitukset - 11870 - 1
Mehran Yakhini Pullao Masala Mausteseos 100g - Maustesekoitukset - 11870 - 1
  • EAN: 633152025364
  • Tuotekoodi: 14752
Myyntierä: 1 pkt = 6 kpl (0,00 € / pkt)
Ainesosat: Suola, fenkoli, korianteri, punainen chili, iso kardemumma, inkivääri, valkosipuli, kumina, vihreä kardemumma, kaneli, mustapippuri, neilikka, carom, kumina, laakerinlehdet.
Ingredienser: Salt, fänkål, koriander, röd chili, stor kardemumma, ingefära, vitlök, spiskummin, grön kardemumma, kanel, svartpeppar, kryddnejlika, karomin, spiskummin, lagerblad.

Parasta ennen: katso pakkaus. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Bäst före: se förpackning. Förvara på en sval, torr plats. Förvaras borta från direkt solljus.

Ruoanlaittovaiheet: Lisää pannulle 3–4 lasillista vettä, liha, 1 tl Mehran Ginger, Valkosipulipasta ja Mehran Yakhni Pullao Masala. Peitä ja kypsennä keskilämmöllä, kunnes liha on kypsää (naudanlihalle/lampaanlihalle lisää 6-7 lasillista vettä). Kun lientä on jäljellä 3 lasillista, siivilöi liemi ja laita liha ja mausteet sivuun. Kuumenna öljy/ghee, paista sipulia kullanruskeiksi. Ota pois puolet sipulimäärästä ja laita sivuun. Lisää samaan öljyyn/gheen ja sipuliin jäljellä oleva Mehran Ginger, Valkosipulitahna ja liha, paista 2-3 minuuttia. Lisää jogurtti, sekoita koko ajan ja keitä 5 minuuttia. Lisää sitten liemi, keitä korkealla lämmöllä ja lisää liotettu riisi. Peitä ja kypsennä keskilämmöllä. Kun vesi on vähentynyt, keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Kun riisi on kypsää, levitä sipuli. Sekoita hyvin ja poista.
Tillagningssteg: Tillsätt 3-4 glas vatten, kött, 1 tsk Mehran ingefära, vitlökspasta och Mehran Yakhni Pullao Masala i pannan. Täck över och koka på medelvärme tills köttet är genomstekt (till nötkött/lamm tillsätt 6-7 glas vatten). När det finns 3 glas buljong kvar, sila av buljongen och ställ köttet och kryddorna åt sidan. Hetta upp olja/ghee, fräs löken tills den är gyllenbrun. Ta bort hälften av löken och ställ åt sidan. I samma olja/ghee och lök, tillsätt resterande Mehran ingefära, vitlökspasta och kött, stek i 2-3 minuter. Tillsätt yoghurten, rör hela tiden och koka i 5 minuter. Tillsätt sedan buljongen, låt koka upp på hög värme och tillsätt det blötlagda riset. Täck över och koka på medelvärme. När vattnet har minskat, koka på låg värme i 15 minuter. När riset är kokt breder du ut löken. Blanda väl och ta bort.

Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi 837 kJ/200kcal, Rasva/Fett 7 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade fett 0 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 47 g, josta sokereita/varav sockerarter 1 g, Proteiini/Protein 7 g, Suola/Salt 44 g

Valmistusmaa/Tillverkningsland: Pakistan

Maahantuoja/ Importör i Finland: Cemet Oy/Elatukku, Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa. +358 9 3154 4751 www.elatukku.fi